DELOS

DELOS
DELOS ISLAND

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015




Τα απομνημονεύματα ενός άντρα με δυο μόρια

Έχει συνευρεθεί ερωτικά με πάνω από 1.000 γυναίκες και άντρες

Ένας άντρας από τις ΗΠΑ προσέλκυσε το παγκόσμιο ενδιαφέρον όταν δημοσίευσε ένα αυτοβιογραφικό κείμενο υπό τον τίτλο «Double Header: My Life With Two Penises», περιγράφοντας τη ζωή του με δυο μόρια!

Ο άντρας, πάσχει από Διφαλλία (ονομάζεται και διπλασιασμός του πέους, είναι μια σπάνια ανωμαλία του ουροποιογεννητικού συστήματος-στη βιβλιογραφία υπάρχει μόνο μία αναφορά μιας τέτοιας περίπτωσης, το 1981), και προκάλεσε το εντονότατο, όπως ήταν φυσικό, ενδιαφέρον των χρηστών του κοινωνικού δικτύου Reddit όταν αποφάσισε να μοιραστεί τις εμπειρίες του.

Ο ίδιος, εμφανίζεται με το ψευδώνυμο «DoubleDickDude» (DDD), στο απομνημόνευμα των 76 σελίδων, αναφέρει ότι έχει συνευρεθεί σεξουαλικά με περισσότερους από 1.000 άνδρες και γυναίκες, είναι αμφιφυλόφιλος και δηλώνει υπερήφανος που είναι τόσο ξεχωριστός: «Εκτός από την ηθική υποστήριξη, αυτό που πραγματικά με κάνει να αισθάνομαι ένα ιδιαίτερο άτομο, είναι ότι πιθανόν, δεν υπάρχει κανένας άλλος σαν εμένα στη ζωή».

Όπως είπε και σε συνέντευξή του στο Rolling Stones, οι γυναίκες είναι πιο επικριτικές και οι άντρες το απολαμβάνουν περισσότερο ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και σε όργια στα οποία έχει συμμετάσχει. Όταν τον ρώτησαν χαρακτηριστικά, ποια σεξουαλική πράξη θα του μείνει αξέχαστη, περιέγραψε μια συνεύρεση που περιλάμβανε τρεις γυναίκες και τρεις άντρες.

Ιδού τι άλλο αποκάλυψε: η ούρηση πραγματοποιείται και από τα δυο μόρια, αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα ρούχα (στενά παντελόνια), αρνήθηκε να στραφεί στο πορνό, πολλές γυναίκες έφυγαν σοκαρισμένες όταν αντίκρισαν το θέαμα, οι άντρες είναι πιο τολμηροί και δεν έχει μετανιώσει που δεν προχώρησε σε χειρουργική αφαίρεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου